Over Technology Twente

De triatlon is uniek omdat een atleet zowel zwemmend, fietsend als rennend een uitzonderlijke prestatie moet leveren. Om te winnen moet hij de juiste balans tussen deze drie totaal verschillende disciplines vinden en hier constant en gelijkmatig in kunnen presteren. De wereldkampioen wielrennen zal weliswaar bij dat ene onderdeel domineren, maar de twee andere onderdelen zorgen ervoor dat hij de wedstrijd niet zal winnen. Technology Twente is goed te vergelijken met de triatlonatleet. Wij zijn namelijk in staat om de juiste balans te vinden bij onze disciplines – snelheid, aantallen en kwaliteit – die past bij uw unieke vraag. Wij als allrounder zijn daarom voor onze klanten in veeleisende markten als semiconductor, lucht- en ruimtevaart de perfecte partner voor al uw vragen en uitdagingen.

Technology Twente is onderdeel van de Micro Machining Group. Een groep toeleveranciers van complexe fijnmechanische onderdelen en samengestelde onderdelen. Binnen deze groep neemt Technology Twente een bijzondere positie in. Waar het andere bedrijf absoluut uitblinkt in een onderdeel zoals snelheid, aantallen of kwaliteit is Technology Twente in staat is deze drie factoren te verenigen. Mede daarom zijn wij voor onze klanten, veelal uit veeleisende markten zoals semiconductor, lucht- en ruimtevaart in bijna alle gevallen de perfecte partner voor bijna alle vragen en uitdagingen.

Welke bijdrage mogen wij leveren aan uw volgende grote sprong?

Unieke specialiteit

Hoe uniek dit allround specialisme is, merkt u pas als het nodig is. Technology Twente is namelijk op haar best als wij samen met u de grenzen van de mogelijkheden en productieprocessen opzoeken en daarvan leren. Door ons al in de ontwikkelfase  te betrekken kan u putten uit onze jarenlange expertise en zijn wij in staat snel de juiste balans tussen kwaliteit,  snelheid en schaal te bepalen. Perfect omdat deze het best aansluit op uw vraag of productwens.

Technology Twente is  continu bezig  met het inrichten van de organisatie dat wij over de nieuwste certificeringen beschikken wordt als vanzelfsprekend ervaren. Ons machinepark en productiemogelijkheden behoren tot de maatstaf in de markt en waar nodig investeren wij in nieuwe mogelijkheden. In alles staat dus centraal dat wij ons aanpassen aan uw vraag, en niet andersom.

Technology Twente levert vanuit ons geavanceerde machinepark in Hengelo complexe fijnmechanische componenten en is gespecialiseerd in de verspanende bewerking van uiteenlopende  materialen. Onze ervaren vakmensen en productiefaciliteiten voldoen aan alle wettelijke normen en beschikken over alle benodigde certificaten om aan een breed scala aan markten te mogen leveren. Over deze markten leest u meer op de markten pagina.