• Uitdaging

  01. Uitdaging

 • Proces-optimalisatie

  02. Proces-optimalisatie

 • Productie

  03. Productie

 • Montage

  04. Montage

 • Kwaliteits-controle

  05. Kwaliteits-controle

 • Levering

  06. Levering

Zorgvuldig en betrouwbaar
UW UITDAGING IS ONZE ZORG
Zorgvuldig en betrouwbaar

Technology Twente is trots op de nauwe band die wij onderhouden met onze relaties. Want alleen in een samenwerking waarin openheid, duidelijkheid en vertrouwen centraal staan is het mogelijk om grote sprongen en innovaties te maken. U heeft recht op een persoonlijke benadering, die wij waar maken met een platte organisatiestructuur en extreem korte lijnen. In de praktijk betekent dit dat u precies krijgt wat u verwacht, maar zult u ook merken dat wij altijd met u meedenken over onderdeel- of procesverbeteringen. Zowel in de ontwerp- als de productiefase.

Hierboven ziet u de diverse stappen in ons proces, indien gewenst kunt u op elke stap klikken voor meer informatie.

Onze Werkwijze

01. Uitdaging

Onze klanten zitten met uitdagingen. Uitdagingen op het gebied van constructie, materiaalkeuze, processen, mogelijkheden en beperkingen. Wij denken regelmatig mee over deze uitdagingen. Als wij met u meedenken blijken uitdagingen vaak omgebogen te worden tot kansen en ontstaan nieuwe mogelijkheden. Naast onze eigen expertise op het gebied van micro verspanende werkzaamheden en materiaal adviseren wij u ook over bijvoorbeeld materiaalbehandelingen zoals hardingsprocessen of assemblage.

02. Procesoptimalisatie

In samenspraak met de klant wordt bekeken of er nog productaanpassingen nodig zijn om tot het meest optimale productieproces te komen. Onze manufacturing engineers werken het onderdeel nauwkeurig uit zodat een proto-exemplaar of een kleine aanloopserie daadwerkelijk geproduceerd kan worden.

03. Productie

Technology Twente werkt vooral voor veeleisende markten. Markten die logische eisen stellen op het gebied van kwaliteit, innovatiekracht en leveringsbetrouwbaarheid. De fabricage van componenten voor deze markten is alleen mogelijk als de beste mensen werken in moderne productiefaciliteiten. Kenmerkend aan onze mensen is dan ook dat zij ook in de productiefase het allerhoogste niveau nastreven en op het gebied van kwaliteit, proces- en of product-verbeteringen.

04. Montage

Technology Twente voelt zich het verlengstuk van uw productieproces. Mede daarom zijn wij constant bezig om processen verder te optimaliseren. Hierdoor realiseren onze klanten een betere output. Montage neemt hierin een telkens belangrijke rol in. Doordat wij uw losse onderdelen monteren, verlijmen of anderszins verbinden neemt efficiƫntie toe en gaan de kosten omlaag.

05. Kwaliteits Controle

Hoe groter de nauwkeurigheid en hoe hoger de kwaliteitseisen hoe mooier wij bij Technology Twente de uitdaging vinden. Dag in dag uit zijn wij bezig om deze nauwkeurigheid en kwaliteit te waarborgen en verder te verbeteren. Dat is een proces dat niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kan worden, daar zijn wij al decennia mee bezig. Elke keer weer zijn wij in staat onze opdrachtgevers, veelal uit high-end markten, te verbazen met onze geleverde precisie. U krijgt dan ook precies de kwaliteit die u verwacht!

 

06. Levering

Leveringsbetrouwbaarheid staat bij Technology Twente centraal. Wij begrijpen dat onze klanten deze leveringsbetrouwbaarheid als extreem belangrijk ervaren want stilstand in hun productieproces is kostbaar. Wij doen er dan ook alles aan om niet alleen op tijd te leveren maar ook op de meest efficiƫnte manier verpakt. De levering maakt bij ons integraal onderdeel uit van het totaaltraject en zien wij dan ook niet als sluitpost.